Online wiet & hasj kopen met Bitcoin en Litecoin

Het Wietloket verkoopt een Wietbon, een tegoedbon voor wiet, hasj en meer. U koopt online een wiet bon of hash bon en u betaald met Bitcoins of Litecoins. Het Wietloket verkoopt zelfgeen geestveruimende middelen dat laat zij over aan ge-authoriseerde partijen.

Door online een order te plaatsen krijgt u van ons een Wietbon/bestelbon in de mail. U geeft aan welke producten u graag zou willen bestellen bij één van de aangesloten partners. Na ontvangst van het Wietbonbedrag zullen wij voor u uw Wietbon verzilveren. U betaald uw online wietaankoop dus met Bitcons of Litecoins.De aangesloten partners zullen voor u de bestelling in orde maken en verzenden.

PROBLEMEN MET BITCOIN BETALINGEN? LEES HIER MEER

LET OP, wilt u online wiet kopen en met bitcoins of litecoins betalen? Er zijn nieuwe regels waar u bij de betaalsites aan moet voldoen om bitcoins te kunnen kopen.(alleen Nederlandse en Belgische  betaalsites).

Het is zeker niet ingewikkeld maar als u er niet uitkomt
laat ons u dan helpen, we doen het graag!

* De betaalsites eisen duidelijkheid over waar de coins die u koopt heen gaan. (Maak een screenshot van UW !! wallet (uitleg volgt) niet die van ons). Zeg/geef aan dat het voor UW wallet is, bedoeld als investering.

* Uiteraard moet u niet vertellen dat u online wiet wilt kopen en deze wiet met bitcoins of litecoins wilt betalen.

Het Wietloket, Online wiet kopen met bitcons en litecoins

TOCH NOG WAT EXTRA UITLEG:
U wilt wiet & hasj kopen met Bitcoins of Litecoins. Dat kan bij het Wietloket.com. Allereerste een paar websites waar u bitcoins kunt kopen en/of een wallet kunt aanmaken, een bekende engelse site waar u coins kunt kopen met Ideal of Mr Cash is bijvoorbeeld Spectrocoin. En zo zijn er meer.
 
 MOGELIJKHEID 1
 
– Bitgo.com Maak hier supersnel een wallet. (de beste site naar wij horen) 
1) Wallet aanmaken om met bitcoins of litecoins te kunnen betalen
2) Bitcoins of litecons kopen bij een bitcoin site (kan niet bij Bitgo)
3) De bitcoins naar uw eigen wallet bij Bitgo laten zenden.
4) Vanuit uw eigen wallet kunt u nu uw coins naar ons zenden.
 
Of:
MOGELIJKHEID 2
 
Heeft u een creditcard? Ga dan naar Coinbase en maak daar een wallet aan. U heeft een creditcard nodig om een account aan te maken maar u koopt daar uw Bitcoins of Litecoins gewoon via uw Bankrekening (= SEPA bank-overdracht)
– litebit.eu                                      coins kopen/wallet maken
– Bitvavo                                        coins kopen/wallet maken
– kucoin                                         coins kopen/wallet maken
– changelly.com                             coins kopen/wallet maken
 
of : Binance, Localbitcoins, Kraken, BTCdirect, Coinmerce, Bitcoin meester
 
MOGELIJKHEID 3
 
Wanneer u wiet & hasj met Bitcoins of Litecoins wilt kopen maak dan een eigen wallet aan en stuur de bitcoins daarheen. U kunt een eigen wallet openen, heel eenvoudig.  Dan kunt u bitcoins kopen via een Belgische of Nederlandse bitcoin site, zoals u nu al doet (misschien), en vanaf daar kunt u uw bitcoins of Litecoins naar uw wallet zenden.

Vraagt de betaalsite nu om bewijs van de ontvangende partij, zeg dan dat het uw eigen wallet is, voor eigen gebruik. Dan kunt u een screenshot maken van die ene regel (coinadres) binnen uw wallet en stuurt dat naar hen. Het lijkt ons niet nodig om een screenshot te maken van uw hele beeldscherm. Het gaat ze niets aan waar uw wallet staat namelijk.Maar mochten ze er om vragen en het moet, doe het dan.

Let op !!   Geef nooit onze website op als ze vragen waar de coins naar toe gaan anders houden ze het geld vast.

(Mocht men willen weten waar de coins heengaan:  * naar uw wallet / * maak een screenshot van UW wallet / * laat de coins naar UW wallet zenden. En vandaar naar ons coinadres.

MOGELIJKHEID 4

U wilt wiet & hasj kopen met Bitcoins of Litecoins maar u heeft geen ID? waardoor u geen Coins kunt kopen via Cryptosites? Koop dan bitcoins of litecoinscoins via een ATM en stuur ze naar uw wallet. Super eenvoudig!

Er zijn genoeg sites in de wereld waar u online een bitcoinwallet kunt aan maken. Maak daar een wallet aan. Daarna gaat u naar een een BITCOIN ATM (pinapparaat) waar u met cash of card bitcoins kunt kopen. Legaal en zonder poespas. U koopt die coins en geeft daar het coinadres of  QR code via uw foon van het coinadres van uw wallet op en laat de coins via de ATM naar uw wallet zenden. Vanaf uw wallet kunt u moeiteloos bitcoins aan ons zenden.

Hier vind u de ATM’s in Belgie:

https://coinatmradar.com/country/21/bitcoin-atm-belgium/

Nederland:

https://coinatmradar.com/country/150/bitcoin-atm-netherlands/