Hoe kan ik online wiet kopen.

HET WIETLOKET
 
Het wietloket verkoopt een Wietbon, een toegoedbon voor wiet, hash en meer. Zij verkoopt zelf geen geestveruimende middelen dat laat zij over aan ge-authoriseerde partijen. U koopt bij ons een Wietbon en u geeft aan welke producten u graag zou willen bestellen bij één van de aangesloten partners. Na ontvangst van het Wietbonbedrag zullen wij voor uw Wietbon verzilveren. De aangesloten partner zal voor u de bestelling in orde maken en verzenden.
HOE KAN IK BESTELLEN:
 
U gaat naar de online pagina’s waar u meer informatie vind over de wiet-, hashsoorten of de Worthsbrough wietolie. Of een lekker jointje. U maakt uw keuze en deze keuze vind u terug op de online orderpagina/winkelwagen. U gaat verder
met het betaalgedeelte en na afronding ontvangt u De Wietbon in uw mailbox.

Onderaan uw orderbon, die is toe gemailed, staat in het rood uw eenmalige Bitcoin- en Litecoin rekening-nummer. Gebruik dat alleen voor deze ene order. Elke order ontvangt u een nieuw nummer.
 
HOE ONTVANG IK MIJN PRODUKTEN
 
Uw produkten worden door de aangesloten partner verzonden. Welke verzender zij daarvoor gebruiken is verschillend maar wat wel overeenkomt is dat de bestelling aangetekend wordt verzonden.
 
De verzending geschiedt altijd op risico van de klant.
 
Maar als u kiest voor aangetekende post dan heeft u de mogelijkheid te zien waar het pakket gebleven is.
 
Voor Nederland geldt: wordt uw betaling vóór 10 uur door ons ontvangen, dan wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Ontvansttijden voor Nederland: 1 a 2 dagen en voor België 2 tot 4 dagen. Bij drukte soms een dag later.
WAT KRIJG IK?
 
De partners van Het Wietloket.com kennen geen onderscheid in kwaliteit. Alles wat men in het assortiment heeft is van hoge kwaliteit. Zij testen eerst zelf uiteraard. “Ken je waar”  zouden wij zeggen. Maar ook worden de produkten onder de microscoop gelegd om op micro-niveau te zien of er geen vervuilende of verzwarende toevoegingen in de produkten ziten. Ook aan onderzoek naar pesticiden wordt gedacht. Hierdoor kan men een constante hoge kwaliteit leveren. Daarmee voldoen ze aan de hoge standaard die de huidige klant eist en verdiend. De batches die men voor de online verkoop aanschaft zijn vaak van kleine hoeveelheden zodat men het meu zeer regelmatig kan wijzigen. Dat is goed voor u en daarmee goed voor ons.
 

Let op: Belangrijke leveringsvoorwaarden 
* Er wordt niet geleverd aan personen onder de 18 jaar. Wanneer u een order plaatst geeft u daarmee aan dat u 18 jaar of ouder bent.
* Wanneer een transactie onverhoopt abuisievelijk verkeerd geleverd wordt, dan kan van het retour zenden van het aankoopbedrag geen sprake zijn. Alleen een transactie in producten kan plaatsvinden.
* Het risico op verlies, niet ontvangen van een pakket, in beslagname van het pakket etc ligt ALTIJD bij de klant. U gaat akkoord met deze/onze leveringsvoorwaarden wanneer u een order geplaatst heeft.
* u kunt maximaal 3 weken na betaling een klacht indienen over het niet ontvangen van een order.
* Vertraging bij de verzendbedrijf kan soms wel 2 weken duren. U dient bij vertraging deze periode in acht te nemen. Vaak komt een pakket alsnog aan.
 
 
Het Wietloket, een goeie joint is nooit ver weg