Nee

Toont alle 8 resultaten

Online Hasj kopen

Gardella Maroc > 5 gram

 45.00
45 Wietpunten
HET WIETLOKET € 9,- per gram. Het beste uit Marocco ! Een harde (donker) blonde kanjer die je versteld laat staan. Wat een heerlijk high. Volle smaak en niet te scherp. Mooie hoge THC heeft deze Gardella (Khardella) hash. Meest favoriet tijdens een zwoele zomernacht.
Cookie Wreck uit the USA. Het Wietloket € 13 gram. Van de Connoiseur Collectie. Alweer een exclusieve strain. mix tussen Girl Scout Cookies * Trainwreck. Een schitterend bouguet aan smaken met natuurlijk een koekie noot. Lekker Euforisch, uplifting. Maar let op, hij kan binnen komen als een aanstormende trein. Niet voor beginners dus.

online wiet kopen

Jack Herer > 5 gram

 60.00
60 Wietpunten
Jack Herer (21 % THC !) 12 euro /gram. Sticky Trychs !! Het is een geweldige cannabissoort die vernoemd is naar een geweldige man. Jack Herer was een Amerikaanse cannabisactivist en auteur van het boek The Emperor Wears No Clothes, een boek dat is gebruikt om cannabis de decriminaliseren. Jack Herer was een onvermoeibare activist die tot aan zijn dood in 2010 een grote rol speelde in de cannabisbeweging.De smaak van Jack Herer is echt haze-achtig. Fris en zacht, met een lichtelijk scherpe kruidensmaak, echt genieten dus! Het geeft je een opbeurende en creatieve Sativa high, maar ook een ontspannen stoned Indica gevoel. Het effect is langdurig. Jack Herer is echt een aanrader! Op medisch gebied helpt het tegen stress, pijn en gebrek aan eetlust.Kenmerken Haze-achtige kruidensmaak High en stoned effect in één Langdurig effect
Online wiet kopen bij Het Wietloket.com

online wiet kopen

Mako Haze > 5 gram

 55.00
55 Wietpunten
Mako Haze (18 % THC ) Het Wietloket € 11 gram. Super duper rollercoaster. Dat is wat je zult ervaren. Met volle snelheid langs de sterren en weer terug. Deze Super Sativa neemt je mee naar de hoogste alpen en als je wil, er onder door. Wat een wietje. Een kruising tussen Kiwi Green strain uit Zeeland en een hele goeie haze. Het won dan ook de Best Sativa at the High Times Cannabis Cup. Voorwaar geen kleine meid dus.Het heeft een pregnante, beetje muffe geur met aardse tonen en vreemde kruiden. Lekker ? Wauw, wat dacht je. En toch euforisch blij, helder en creatief met zin in een lekkers sociaal gesprek. Prima tegen pijn en honger.
Online wiet kopen bij Het Wietloket.com

online wiet kopen

NY Diesel > 5 gram

 60.00
60 Wietpunten
HET WIETLOKET NY DIESEL € 11 per gram. Een heel aangenaam wietje. 60% sativa en 40% indica. Zeer bekend en gewild in Amerika. Een lekker headstoned die later onzet in een overall bodystoned. Smaak naar diese, limoen en grapefruit. Deze sativa-dominante wiet is een kruising tussen een Sour Diesel en Afghaan/Hawaiiaan. Gevoelswaarden : vrolijkheid, lekker praten en erg sociaal. Prima wiet om in gezelschap te gebruiken zonder paranoia-effecten.

online wiet kopen

Rocket Fuel OG > 5 gram

 65.00
65 Wietpunten
HET WIETLOKET SUPER AMNESIA HAZE € 12,- /gram. ROCKET FUEL OG, een Indica Hybride kruising tussen Jet Fuel OG en Face Off OG. Een puntige sterke geur met aardse tinten. Geurnoten van Diesel en kruiden. Hoge THC, dus let op. Euforisch en uplifting maar toch later.. relaaaax. Kalmerend en goed tegen stress, angst, pijn en slapeloosheid. Wat een wietje, waaaauuuw. Online wiet kopen bij Het Wietloket.com

online wiet kopen

White Widow > 5 gram

 60.00
55 Wietpunten
HET WIETLOKET WHITE WIDOW € 11,- per gram. Deze White Widow is iets anders dan normaal. Eeen sterke geur en lekker high. Dit is één van de allerbekende wietsoorten die er is. Al jarenlang een absolute bestseller deze White Widow. Mooie witte wiet met een hele hoog THC gehalte. Een echte knaller dus die garant staat voor een flinke trip naar Higher Grounds. Het is een kruising tussen de indiase Indica en een Braziliaanse Sativa.Halverwege jaren negentig was er een legende geboren, White Widow verscheen vrijwel direct op elke menu lijst van elke coffeeshop in Nederland . De populariteit van de white widow is niet alleen te danken aan de naam . De smaak en geur van White Widow zijn te omschrijven als : zoet en scherp. De effect laat zich het best omschrijven als zwaar goed stoned .
Online wiet kopen bij Het Wietloket.com

Online Hasj kopen

x Vloeipapier Blauw

 1.00
1 Wietpunten
asdfasdfasdfa
X